ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
3

10 можливостей і грантів листопада

Жовтень 30, 2016

Щодня в мережі з’являються сотні доступних можливостей, які допоможуть реалізувати мрії та змінити життя на краще. «Полілог» зробив добірку безкоштовних курсів, конкурсів та грантів. Не минайте увагою!

1. Конкурс для активної молоді

Активні студенти з Донецької області можуть узяти участь у конкурсі міні-проектів, спрямованих на розвиток студентського самоврядування. 2-3 кращих отримають до 12500 грн. на реалізацію, а також консультаційну допомогу. Заявки приймаються до 6 листопада поточного року. Деталі за посиланням.

2. Курси зі створення сайтів

Благодійний фонд «Каритас» у Краматорську набирає переселенців на безкоштовні курси “Школа фрилансу. Сайт під ключ”. Тут навчають самостійно розробляти і адмініструвати сайти різної складності, а також працювати з комп’ютерною графікою.

Старт – листопад 2016, тривалість 1,5 місяця. Реєстрація за посиланням або за телефоном 050 02 222 56.

3. Допомагають стати лідером

4-6 листопада у Києві стартує школа лідерства для учасників бойових дій. Перша сесія навчання присвячена емоційному лідерству та лідерству в суспільстві.

Деталі – за посиланням. Реєстрація: 044 331 03 38.

4. Тренінги для учасників АТО в Одесі

Українська асоціація інвалідів АТО спільно з ГО «Рада громадської безпеки» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні проводять серію тренінгів та семінарів, під час яких можна отримати корисні навички для захисту своїх прав, а також правову допомогу кваліфікованих юристів.

7 листопада відбудеться семінар на тему «Отримання пільг на сплату комунальних послуг».

Деталі за телефонами 068 483 22 69, 073 415 64 73, 066 493 07 48.

5. День кар’єри для молоді “Profit DAY. З чого почати рух в IT”

10 листопада молодих людей у Києві запрошують на захід в рамках всеукраїнського проекту “День кар’єри. Profit DAY”.

На учасників чекають:

• практичні лекції від фахівців сфери IT;
• майстер-клас із робототехніки;
• індивідуальне бліц-консультування щодо резюме з HR-експертом;
• можливість пройти тестування на рівень знання англійської мови;
• неформальне спілкування зі спікерами, а також драйв і чудовий настрій.

Форма для реєстрації.

Деталі: в Facebook.

6. Безкоштовна англійська

Щотижня в офісі Крим SOS у Києві проходять безкоштовні заняття з розмовної англійської з носіями мови з Америки — сім’єю Моріс, а також Мелані, Майком і Ноель.

Групові заняття проходять по середах і четвергах о 18.00 та 19.00. Реєстрація щоп’ятниці на сайті.

7. Безкоштовна німецька

Вивчити або вдосконалити німецьку безкоштовно можна в Клубі розмовної німецької мови у просторі «Циферблат» в Києві щовівторка о 19.00.

Реєстрація за посиланням або за тел. +38 063 745 44 34. Група в Facebook.

8. Курс із управління проектами

З 10 листопада по 10 грудня швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO проводить безкоштовний електронний (дистанційний) курс «Управління проектами місцевого розвитку» для представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, лідерів громад та активістів.

Курс допоможе знаходити партнерів проектів, складати план, визначати показники реалізації проектів та вимірювати їхні результати.
Реєстрація на сайті. Допомога в реєстрації – [email protected]

9. Тренінги для молодих переселенців

12-14 листопада ГО «Молодіжна Альтернатива» та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні проводять серію круглих столів та інтерактивних тренінгів для активної молоді з числа ВПО Києва та Київської області.

Їхня мета – встановлення діалогу між молодими переселенцями і владою, волонтерами, представниками неурядових організацій, а також руйнування стереотипів. Анкети приймаються до 9 листопада 2016 за посиланням.

10. Психологія, англійська і хенд-мейд

Київський клуб вихідного дня щосуботи та щонеділі проводить безкоштовні курси і заняття для внутрішньо переміщених осіб. Тут допоможуть оволодіти англійською, краще познайомитися зі столицею і покінчити з психологічними проблемами. Також для переселенців безкоштовно проводять майстер-класи з декупажу і гончарства, а нещодавно стартував курс «Першої долікарської медичної допомоги».
Подробиці та запис у Facebook.

    Гранты это хорошо, но, к сожалению, у нас в Украине их выдают определенным людям и определенным организациям. Может кто знает где можно получить “поддержку” при написании и подаче гранта?

    Станислав!
    Специально для этой самой поддержки и опубликован этот материал. Кроме этого вы можете зайти в наш раздел “Справочник переселенца”, где в рубрике “Гранты” есть контакты реально работающих организаций. Если понадобится еще какая-либо информация – обращайтесь, посодействуем со своей стороны.

    Добрый день! Подскажите, а где можно узнать о подобных курсах для переселенцев во Львове? Спасибо!