ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
8

Випуск 6. Викрадення дітей-сиріт з окупованих територій Донбасу. (30.11.2016)

Листопад 30, 2016

Дитині потрібна родина. Це гасло ми в Україні чуємо вже з десяток років. Зараз офіційна політика держави передбачає, що дитбудинки та інтернати треба закрити, а дітей мають виховувати прийомні родини – через всиновлення або опіку. Так роблять в багатьох розвинених країнах. Але так не сталося з дітьми інтернатів, що під час війни опинилися на окупованій території.

Що краще для вихованців дитячих будинків – чекати батьків під кулями або виїхати на вільну територію? Чи потрібно закривати інтернати і дитячі будинки, а самих дітей виховувати в прийомних сім’ях, як того вимагає офіційна політика держави? Чи може дитячий будинок замінити дітям повноцінну сім’ю?

У шостому випуску ток-шоу ми покажемо, як розвивалися події, пов’язані з дітьми з Луганського обласного будинку дитини №2, а також розповімо історію переселенця з Дружківки, який фактично вкрав чужих дітей заради їхнього порятунку.

    Досить дивно, що люди, котрі з такою люттю топлять за нібито об’єктивність, навіть не подумали про зворотню сторону медалі: з якою метою взагалі ополченці збиралися вивозити дітей?

    Про яких “ополченців” ти тут гавкаєш? Кляті сєпари трясця! Горіти їм у пеклі!

    Вы что сума сошли? Какие нафиг “ополченцы”!!!??? Совесть имейте! По украински говорите и про этих убийц пишите “ополченцы”!

    Власне, про що я і кажу – ви навіть на намагаєтесь подивитися на те, що відбувається, з іншого боку. Це як вчитися літати, не вміючи ходити.

    да ладно! как так? спасали детей подальше от войны а преподносят как будто своровали и увезли. Вы чего? больше уважения к таким!а то что там волонтеры то хотели усыновить-удочерить, так нужно было так и делать, а не ходить вокруг-да-около! не хорошо так!

    Детей жалко…ведь непонятно как дальше сложится их судьба и как вся эта ситуация, вся эта война отобразится на их психике и отношении к миру. Не стоит забывать что чужой человек никогда не заменит родных мать и отца.
    И вопрос. Где остальные родственники?

    А протез ноги, может заменить “живую” ногу в полном объеме?!

    Директору этого учреждения нужно дать звание “Героя Украины”, если это еще не сделано! Она со своей, преданной командой, за 2 года, сделала то, что многие за всю жизнь сделать не могут.