ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
2

130 тис грн на створення робочих місць

07.11.2017

Чеська організація «Людина в біді» оголосила конкурс грантів для створення робочих місць на території Донецької області

До участі в проекті запрошуються підприємства та фізичні особи-підприємці, які ведуть бізнес у Бахмутському, Костянтинівському, Мар’їнському, Ясинуватському районах Донецької області, а також в Авдіївці, Бахмуті, Торецькому, Костянтинівці, Селидовому та Мар’їнці.

Гранти надаються на конкурсній основі.

Особлива увага звертатиметься на надання обґрунтованого плану з використання коштів для створення стійкого робочого місця терміном не менше 6 місяців.

Отримана допомога може бути використана на придбання обладнання, меблів, інструментів, сировини та матеріалів, оренду нежитлових приміщень, виплату заробітної плати, закупівлю товарів, або придбання франшизи.

Розмір гранту визначається кількістю створюваних робочих місць і складе 26 000 гривень за кожне створене робоче місце. Максимальна сума гранту становить 130 000 гривень, при отриманні якого заявник повинен створити не менше 5 робочих місць.

Для участі необхідна реєстрація.

Заявки приймаються до 31 березня 2018 року.

Деталі: 0 800 210 174 (з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00, усі дзвінки безкоштовні).

Як раніше повідомляв «Полілог», БФ «Допомагаємо» оголосив конкурс підприємницьких проектів, кращі з яких зможуть отримати фінансування у розмірі до 1000 євро.

    Простите у меня вопрос,оказываете помощь неработоспособным пенсионерам,которым заблокировали пенсию и пол года,человек без средств к существованию?Проживает в Константиновке.

    Як пройти навчання в школі бізнесу?