ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
1

Шукаєш нову професію? Пройди безкоштовне навчання

Червень 12, 2017

Грант дає можливість отримати безкоштовну освіту на курсах за спеціальностями, затребуваними на ринку праці

ADRA України спільно з ADRA Польщі за підтримки польського МЗС пропонує переселенцям Дніпропетровської області поборотися за гранти в рамках програми «Нова професія для переселенців».

Грант передбачає покриття витрат на отримання нової професії ВПО, які з різних причин не змогли реалізувати себе за своїм фахом на новому місці.

Переселенцям пропонують стати менеджерами з продажів, бухгалтерами, перукарями-універсалами, майстрами манікюру та педикюру, швачками, кухарями, графічними та веб-дизайнерами.

В рамках програми кожен учасник зможе безкоштовно пройти профорієнтаційне тестування, взяти участь в тренінгах з підприємницької діяльності, пройти стажування на підприємствах, отримати сприяння в працевлаштуванні.

Заняття почнуться наприкінці червня. Навчання буде проходити в Дніпрі та Кам’янському. Переселенцям з інших населених пунктів організатори компенсують вартість проїзду.

Для участі необхідна реєстрація

Дедлайн подачі заявок 22 червня.

Деталі: 099 624 76 89 або [email protected]

    Большое спасибо за такую возможность! Новые обстоятельства побуждают меня искать новые возможности. Спасибо за вашу инициативу и поддержку. Надеюсь оказаться в числе счастливчиков.