ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
2

Німеччина виділила 2,8 млн. євро на потреби мешканців зони АТО

27.11.2017

Уряд Німеччини виділив 2,8 мільйона євро на гуманітарні проекти міжнародної благодійної організації ADRA, яка надає допомогу мешканцям зони АТО

Як повідомляє посольство Німеччини в Україні, ці кошти будуть витрачені на безпосередню допомогу жителям Донеччини та Луганщини, які постраждали внаслідок військового конфлікту, а також переселенцям.

Проект надає допомогу переважно літнім людям, інвалідам, самотнім матерям та багатодітним родинам. Наприклад, Адвентистське агентство допомоги та розвитку (ADRA) допомагає у відновленні та утепленні аварійного житла, надає паливо на зиму, організовує забезпечення чистою питню водою та засобами гігієни.

Окрім того, проект надає психосоціальний догляд за постраждалими від конфлікту з посттравматичним синдромом, серед яких багато дітей.

Як раніше повідомляв «Полілог», у селищі Покровське (Дніпропетровська область) завдяки Німецькому товариству міжнародного співробітництва, відкрився безкоштовний ковінгінг.

    Я – ВПЛ из Донецка, инвалид 2 группы, арендную жильё во Львове, могу ли я рассчитывать на такую помощь?
    Если да, то к кому обращаться?

    Добрый день! На помощь рассчитывать могут все ВПЛ из Донецкой и Луганской области. Все зависит от того какая именно помощь вам необходимо. Обратиться необходимо в Контакт-центр АДРА Украина: +38 (095) 286-07-15, +38 (095) 286-07-16