ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
1

Дізнайся, коли профінансують “Доступне житло” ВПО

19.05.2018

Мільярд на квартири для ВПО та учасників АТО є – заявляють активісти. Де ці кошти і чому «буксують» житлові програми, – дізнаємося у депутатів Наталії Веселової та Олега Недави 22 травня о 19.30 під час онлайн-конференції Polilog.Ua «Де гроші на житло?».

Упродовж півгодини – з 19.30 до 20.00 запрошуємо долучитися до дискусії. Своє запитання можна буде поставити спікерам в чаті 22 травня під вікном трансляції на сторінці Полілог проект для переселенців, заздалегідь опублікувати в коментарі під анонсом події або під відео під час включення.

Нагадаємо, раніше Polilog.Ua провів онлайн-конференцію з головою правління Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергієм Комнатним, який розповів про умови участі в державній програмі «Доступне житло» та проблеми її фінансування.

    Добрый день. ГО “Закарпаття-Донбас” предлагает создать цикл сюжетов для ускорения процесса и мотивации тех людей от которых зависит полноценная работа программы доступного жилья для ВПО. Сюжет: пригласить для участия в съемках депутатов, члены комиссий, представители министерств и прочих представителей власти) для того что бы они “прожили” несколько дней из жизни ВПЛ, начиная от приезда в новый город и заканчивая отстаиванием интересов по программе “Доступне житло”. Готовы участвовать в съемке передачи. Сценарий готов. C уважением глава правления К.Блажевич