ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
6

«Людина в біді» допоможе відновити бізнес

23.01.2018

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (People in need) проводить конкурс грантів для створення, відновлення і розвитку бізнесу на Донеччині.

До участі запрошуються переселенці, які проживають в Олександрівському, Бахмутському, Великоновосілківському, Добропільському, Костянтинівському, Лиманському, Мар’їнському, Покровському, Слов’янському, Ясинуватському районах, а також у містах: Авдіївка, Бахмут, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лиман, Мирноград, Новогродівка, Покровськ, Селидове, Слов’янськ, Торецьк, Вугледар.

Гранти надаються на конкурсній основі. Рішення про надання гранту приймається конкурсною комісією.
Організатори звертають увагу на реалістичність бізнес-ідеї та очікуваних показників, а також на наявність конкретного плану дій на 6-12 місяців після отримання гранту.

Максимальний розмір гранту – 35 тисяч гривень.

Відібраним учасникам буде запропоновано пройти безкоштовний курс «Як створити свій ефективний бізнес».

Необхідна реєстрація.

Дедлайн – 31 березня 2018 року.

Як раніше повідомляв «Полілог», на Донеччині стартував проект «Гранти на підтримку приватного сільського господарства», в рамках якого можна отримати до 25 тис. гривень на реалізацію бізнес-ідеї.

    Получается бизнесменам -бизнес а простым на разведения своего домашнего хозяйства нет помощи ?

    Добрый день, Игорь!
    существуют разные гранты и с разными направлениями. Конкретно этот грант направлен на развитие бизнеса, есть гранты и программы направленные на развитие домашнего хозяйства, есть гранты направленные на обучение и образование…

    Есть подозрения о коррумпированности отдельных сотрудников организации, печально…

    указан дедлайн подачи 31 марта 2018, почему закрыта форма уже 28-го?

    уже открыта:)

    и опять закрыта