ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Випуск 9. Дожити до справедливості. (21.12.2016)

21.12.2016

Приватбанк Ігоря Коломойського за роки роботи відкрив тисячі підрозділів по всій Україні. Розширюючи мережу філій, банк публічно демонстрував турботу про клієнтів як пріоритетне для розвитку. Згодом клієнтська база Приватбанку склала понад 6 мільйонів клієнтів, а сам банк став домінуючою установою банківського сектора.

Все змінилося в 2014 році, коли Крим окупували війська Російської федерації. Протягом тижня рахунки кримчан опинилися заблокованими, незважаючи на постійні запевнення керівництва Приватбанку в тому, що політичний статус Криму ніяк не вплине на стан фінансів на рахунках кримчан і вимушених переселенців.

Протягом двох років ВПО з Криму намагаються повернути свої гроші – і поки роблять це без особливого успіху. Гігантський колос Приватбанку виявився практично невразливий для судової системи, Нацбанку України та Адміністрації Президента.

Чи зможуть переселенці з Криму нарешті відстояти право на володіння власними грошима і притягнути нарешті банк до відповідальності – про це дивіться в дев’ятому випуску ток-шоу «Полілог».

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.