ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

160 тис. на створення робочих місць. Грант для бізнесменів Донеччини

Травень 22, 2017

У Донецькій області стартує проект «Підтримка бізнесу, який створює робочі місця» чеської неурядової організації «Людина в біді»

Мета програми – стимулювати до розширення діючий дрібний та середній бізнес на Донбасі, а також створювати нові робочі місця для переселенців.

Поборотися за грант кличуть досвідчених підприємців, готових довести потенціал до розширення власної справи, надавши коротке техніко-економічне обґрунтування. Створювані робочі місця мають знаходитися на території Донецької області.

У проекті можуть взяти участь представники дрібного та середнього бізнесу, чиї підприємства мають у штаті не більше 50 осіб. Заявки, пов’язані зі створенням нового, або відновленням втраченого бізнесу розглядатися не будуть.

Максимальна сума гранту визначатиметься кількістю створюваних робочих місць: не більше 40 000 гривень для створення одного робочого місця і становитиме 160 000 гривен (тобто не більше чотирьох робочих місць).

Грант може бути використаний на покриття витрат, пов’язаних зі створенням нового робочого місця, у тому числі купівлю обладнання та меблів. При цьому суму не можна буде використати на оплату податків або покриття операційних витрат, таких як виплата зарплатні.

Для участі в проекті необхідно зареєструватися.

Заявки на участь у конкурсі будуть прийматися по мірі надходження аж до повного витрачання бюджету грантів. Орієнтовно кінцевою датою закінчення прийому заявок визначено 30 вересня 2017 року.

Усі питання щодо проекту можна направляти на [email protected]

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.