ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
1

Медична допомога для київських переселенців

06.12.2017

Міжнародна ГО «Асоціація Еммануїл» оголошує реєстрацію на отримання безкоштовної медико-консультативної допомоги ВПО та людям, які живуть у зоні АТО в рамках проекту “Папа для України”

Взяти участь в проекті можуть пенсіонери, інваліди, багатодітні родини, самотні матері та інші соціально вразливі категорії населення.

Для участі необхідно зареєструватися за телефоном 067 464 14 92, або онлайн, прийти в зазначений реєстратором день на долікарський прийом. На долікарському прийомі визначать необхідний обсяг дообстежень і роз’яснять подальший план дій. Протягом декількох днів заявники зможуть отримати висновок і рекомендації з лікування.

Надання медико-консультативної допомоги здійснюватиметься в Медичній Мобільної Клініці (Київ, вулиця Академіка Філатова 1/22, ст. м. Либідська) лише за умови попередньої реєстрації!

Зареєструватися на прийом можна до 28 лютого 2018 року.

Нагадаємо, лікарі іспанської клініки La Paz разом з медиками Київського міського медичного центру «Академія здоров’я людини» надали жителям «сірої зони» можливість безкоштовного оперування.

    Большое вам спасибо.