ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

МінТОТ: українці підтримують переселенців

Лютий 16, 2017

Більшість громадян України на всій території країни в основному підтримує переселенців з тимчасово анексованого Криму та непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей, причому ставлення до ВПЛ не залежить від географічного положення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінВОТ), посилаючись на результати аналізу, який був проведений за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

В основі дослідження, метою якого було вивчення соціальної динаміки, лежав попереднє опитування громадян України, що проводився на всій території країни, включаючи непідконтрольні території.

За підсумками опитування дійшли висновку: більшість українців позитивно ставляться до переселенців і з співчуттям ставляться до їхніх проблем. Більшість опитаних респондентів також не вважають, що поява переселенців з територій збройного конфлікту вплинуло на їхнє повсякденне життя.

Аналітики склали наочну карту, яка буде показувати настрій громадян по відношенню до переселенців за десятибальною шкалою від 1 (абсолютно не підтримую) до 10 (абсолютно підтримую):

IDP_stats

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.