ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
1

Нова професія для киян

Липень 31, 2017

Учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у столиці, запрошують отримати ваучер на безкоштовну перепідготовку або підвищення кваліфікації за затребуваними спеціальностями

Як повідомляється на офіційній сторінці Шевченківського району столиці в соцмережі, до категорій киян, які мають право на отримання ваучера, відносяться переселенці та учасники АТО віком від 45 років, які мають не менше 15 років страхового стажу.

Для отримання ваучера необхідно подати до центру зайнятості заяву, паспорт, трудову книжку, документ про професійно-технічну або вищу освіту та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Упродовж 90 днів після видачі ваучера укладається договір про навчання між навчальним закладом та учасником проекту.

Актуальними напрямами підготовки, за якими може бути виданий ваучер, є медична, психологічна та фізична реабілітація, медична психологія, фізична терапія, кібербезпека.

Ваучер не видається особам, у яких немає вищої або середньо-технічної освіти, особам, які проходили упродовж останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду державного соціального страхування України на випадок безробіття, а також особам, які зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні.

    физическая реабилитация