ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

5 можливостей для успішного старту в прийдешньому році

16.12.2016

В останні тижні року, що минає, час підготувати «ґрунт» для змін на краще і особистих перемог у новому 2017-му. В добру путь!

1. Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни і миру» (Institute for War and Peace Reporting) запрошує команди активістів та журналістів з Києва, Львова, Одеси і Харкова подавати заявки на конкурс грантів на фінансування регіональних партнерських проектів, спрямованих на збільшення прозорості та підзвітності влади, боротьбу з корупцією, громадський контроль та моніторинг реформ щодо Угоди про асоціацію з ЄС. Кінцевий термін подання заявок 13 січня 2017 року.

Деталі за посиланням.

2. Представництво ЄС в Україні спільно з Українським освітнім центром реформ запрошують студентів та випускників ВНЗ взяти участь у сімнадцятій сесії Єврошколи. Захід відбудеться у Вінниці 16-19 лютого. Під час сесії активна молодь зможе отримати нові знання від кращих фахівців з Євросоюзу, вивчити основні питання відносин між Україною та ЄС в усіх ключових сферах, а також поспілкуватися з провідними європейськими експертами і вченими. Для участі буде відібрано 40 бажаючих. Реєстрація до 27 січня 2017 року.

Подробиці тут.

3. До 31 січня 2017 року можна зареєструватися на міжнародний IT-чемпіонат «Золотий байт». Проект орієнтований на молоде покоління, яке прагне проявити і реалізувати свої здібності у сфері IT-технологій, дизайну та комунікацій. «Золотий байт» − чудова нагода презентувати свій проект перед провідними компаніями у сфері IT, а також обмінятися досвідом з представниками інших країн. Участь у проекті подарує шанс на роботу в світових компаніях, а також інвестиції від венчурних фондів та бізнес-янголів.

Деталі на сайті чемпіонату.

4. До 31 січня 2017 року варто встигнути подати заявку на участь у проекті Local Up Prize, який шукає соціальні ініціативи та проекти в маленьких містечках і селах. Local Up Prize допомагає визнати досягнення місцевих активістів, а також стимулювати до нових ідей. У проекті можуть брати участь фізособи, неформальні організації або некомерційні громадські організації, які працюють в невеликих містечках і селах Латвії, Польщі та України.

Деталі за посиланням.

5. До 31 березня 2017 року відкрита реєстрація на безкоштовне навчання в магістратурі університету Східної Англії (University of East England). Виш пропонує гранти, які частково або повністю покривають вартість навчання для іноземних студентів на факультеті міжнародного розвитку (School of International Development Full Fees Scholarship).

Подробиці участі на офіційному сайті.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.