ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Будинки шукають переселенців

Вересень 22, 2016

У селі Данилівка, Менського району Чернігівської області, вимушеним переселенцям з дітьми виділили для проживання три будинки.

Гостинністю сільської ради вже скористалася сім’я з Донбасу, що оселилася в одному з них. Цікаво, що своїм переїздом переселенці допомогли Данилівці – врятували від закриття місцеву школу, якій, за нормативами Міносвіти, не вистачало лише одного учня.

Це невелике село розташоване в мальовничій місцевості, за 6 км від районного центру – міста Мена, відомого унікальним зоопарком державного значення.

У сільраді Данилівки нам повідомили, що будуть особливо раді теслярам і столярам, оскільки в селі розташований кооператив лісозаготівлі, а також представникам інших робітничих спеціальностей.

Село газифіковане. Тут є магазини, медпункт, школа з дитячим майданчиком. Організовано автобусне і залізничне сполучення.

Два Даниловських будинки розташовані на просторих земельних ділянках з власним садом і городом. Їх надають у безкоштовне користування на тривалий час. Подробиці можна дізнатися за телефоном: 050 526 01 86 (Святослав).

danilovka_1

danilovka_2

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.