ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Ми шукали довго і знайшли! Хто він – ведучий ток-шоу «Полілог»?

19.10.2016

П’ять років тому він з розпачу ледь не спалив свою трудову книжку. Після місяців невдалих спроб влаштуватися на роботу колишній держслужбовець радий був працювати вантажником  або збирати коробки на фабриці…

Сьогодні Андрій Булгаров – відомий публіцист, сценарист, телеведучий і медіа-тренер. Переможець конкурсу ведучих ток-шоу «Полілог», який не без допомоги учасників голосування завоював прихильність та довіру нашої команди._mg_5794«Я тут, бо впевнений, що цей проект зможе вирішити проблеми не лише переселенців, а й українського суспільства в цілому. У спробах добитися від органів влади розв’язання будь-якої проблеми сьогодні немає різниці між ВПО та пересічним українцем. В обох наразі мало що виходить. Але я працював у цій системі, і знаю, як забрати в чиновника можливість вішати локшину на вуха», – поділився Андрій із нами.

Його особиста історія – про декілька «життів спочатку», численні переїзди і шлях від молодого політика до журналіста-розслідувача.

Із людьми, що вимушені були залишити все в Криму та в зоні АТО на Донбасі, у Андрія чимало спільного. У 17-річному віці він приїхав до України із Молдови, у той час коли там розгорявся придністровський конфлікт. В Одесі майбутній телевізійник здобув економічну освіту, а згодом, у 29 років став головою Ренійської районної державної адміністрації – одним із наймолодших голів РДА в Україні._mg_5788«Бачу два головних завдання проекту «Полілог» – допомога у випадках порушення прав людей і створення мотивації та можливостей для тих, хто приходить у наше шоу», – зазначив телеведучий.

Андрій Булгаров згадує, що свого часу як і наші герої-переселенці пережив «перезавантаження», тому не на словах знає, що таке починати все «з нуля».

«Я перебрався до столиці і «поховав» минуле. До листопада 2011 року працював начальником управління з контролю цін ринку монопольних утворень у Держінспекції з контролю за цінами. Коли інспекцію ліквідували, колеги пішли далі сходами державної служби. Я ж вирішив, що не хочу більше залежати від того, хто став президентом чи прем’єр-міністром… Однак виявилося, що чиновники і держслужбовці 5-го рангу нікому не потрібні, – усміхнено каже Андрій. – Дев’ять місяців був безробітним, заручником своєї трудової книжки, за що ледь її не спалив. Навіть розмірковував влаштуватися вантажником. І вже збирався складати коробки на картонній фабриці. Саме в цей кризовий для себе час мені став у пригоді давній хист до письма. Тож завдяки йому я сьогодні той, ким я є».
bulgarov_3За свої сорок Андрій встиг закінчити дві аспірантури. Був викладачем фінансів, маркетингу та менеджменту і протягом декількох років очолював кафедру фінансів Ренійського інституту Дніпропетровського університету імені Нобеля. Займався маркетингом, СММ, а також заснував «Майстер-школу новин». Працює на радіо, телебаченні, онлайн. Однак перелічене – лише частина з того, чим живе наш телеведучий. Відкриємо секрет: він готує до публікації власний історичний детектив, пише пісні і вже має коло своїх фанів. І, зізнаємось, мало хто з нашої редакції може як Андрій протягом декількох хвилин простояти «у планці» (статична фізична вправа для виконання якої задіяна сила-силенна м`язів)!

Тож немає сумнівів, що так само вправно він володітиме ситуацією під час запеклих дискусій ток-шоу «Полілог».

«Якщо ти можеш професійно бути собою, то ти будеш цікавим для глядача», – вважає Андрій Булгаров.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.