ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
2

У столиці відкривається альтернативна школа для дітей-переселенців

Вересень 29, 2016

1 жовтня в Києві офіційно відкриває двері Простір дитячого розвитку Kids hub – так звана домашня школа дистанційної освіти.

Як розповіла «Полілогу» її засновниця Марина Засоба, проект освітнього закладу створювався педагогами-переселенцями для родин із Донбасу та Криму, але навчати своїх дітей тут сьогодні хочуть і кияни.

«Подібні заклади, де впроваджують нові, альтернативні, підходи до освіти, вже діють у столиці за прикладом популярних у США хоумскул.  Наш проект у першу чергу – соціальний і, порівняно до аналогічних шкіл, є більш доступним для батьків у фінансовому плані», – зазначила пані Марина.

kids_hub_1
За її словами, сучасні батьки самі шукають школи, де діти з яскравою індивідуальністю зможуть отримати необхідну для творчого розвитку освіту в атмосфері любові та радості, паралельно з дистанційним навчанням у традиційних школах.

З вересня місяця в дитячому просторі Kids hub працюють кілька напрямків: Сімейна школа для 1-4 класів, Мовна школа для дітей і батьків (українська, англійська, польська, німецька), Школа юного журналіста (7-10 років) та Бізнес-школа (фінансова грамотність для дітей 10-16 років).

kids_hub_2
Офіційне відкриття відбудеться в суботу 1 жовтня о 17.00.

На гостей чекає «Сімейне паті» з нагоди новоcілля, куди запрошують дорослих та дітей будь-якого віку (є дитяча кімната для малюків).

У програмі – родинні настольні ігри, майстер-класи, показ відео-роликів та мультфільмів, «космоліте-пінки» для кожного та піца-паті.

Атрибути, які бажано взяти з собою на відкриття, – домашні капці та смаколики.

Адреса: станція метро «Дарниця», вул. Будівельників, 38/14.

    Як зробити таку школу у себе в місті?

    Валентина, добрый день!
    Что именно вас интересует?Как найти помещение и финансы, организационные вопросы, методы работы в подобной школе?