ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Напад на пансіонат переселенців під Києвом

25.03.2017

Переселенці, що проживають в пансіонаті «Джерело», стали жертвами нападу групи невідомих озброєних осіб під керівництвом людини, яка пізніше представилась, як представник власника пансіонату.

Нагадаємо, раніше внутрішньо переміщені особи зі сходу України, які тимчасово проживають в пансіонаті «Джерело» в Пущі-Водиці, взяли участь в зйомках ток-шоу «Полілог», де розповіли про конфлікт з адміністрацією пансіонату та боргові зобов’язання по оплаті за світло, газ і воду, що виникли за останній час.

Власник пансіонату відмовився зустрічатися з мешканцями, і незабаром після ефіру на територію «Джерела» прибула озброєна група невстановлених осіб. Після короткої перепалки одягнені в світловідбиваючі жилети невідомі почали трощити будівлю пансіонату і нападати на мешканців.

Мешканці викликали поліцію, яка взяла свідчення у одного з учасників нападу. На відео, знятому очевидцями, видно людину, яка представилася уповноваженою особою В’ячеслава Гомоная, власника пансіонату.

Грунтуючись на інформації, яку можна помітити на наданих поліції документах, ми провели власне розслідування і з’ясували особу чоловіка, який представляв адміністрацію пансіонату. Ним виявився Ібрагімов Абдула Магомедович, громадянин Російської Федерації і співзасновник міжнародної громадської організації «Центр Інновацій „НІА“».

Абдулла Ибрагимов

Абдулла Ібрагімов, 20 березня 2017 року
Фото очевидця подій

Про те, що стало причиною конфлікту, ви можете дізнатися з першого випуску другого сезону соціального ток-шоу «Полілог».

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.