ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Полюбляєте природу і чисті продукти? ВПО запрошують оселитися в селі

Квітень 6, 2017

«Подивилася випуск ток-шоу «Полілог» про переселенців, яким ніде жити, і готова надати сім’ї з Донбасу чи Криму свій будинок», − написала нам Ольга Стародєдова.

Він стоїть в самому центрі села Голов’ятине, в 7 км від районного центру міста Сміла та в 25 від Черкас. Тут на мальовничому березі річки Тясмин поряд із лісом та озерами Ольга з чоловіком займалися бджільництвом, але змушені були залишити свою справу і виїхати.

«Це благодатне місце для бджіл. Медовий «врожай» збирали по чотири рази на сезон», − згадує жінка.

golovyatino1

Фото: http://beket.com.ua

За словами Ольги Стародєдової, будинок повністю придатний для проживання і частково обставлений необхідними меблями. У двох житлових кімнатах чотири спальних місця, пічне опалення (залишилися дві машини дров), піч із лежанкою.

dim2-1

Фото: Ольга Стародєдова

Зручності на вулиці. В літній кухні є піч з газовим балоном для приготування їжі і котел для нагріву води. У дворі – колодязь і літній душ. Є сад, город, за яким струмок дзюрчить. Неподалік улюблені місця грибників − хвойний і листяний ліси. Для риболовлі в селі є озера.

golovyatino

Фото: http://beket.com.ua

Поруч автобусна зупинка, звідки можна дістатися до Сміли та обласного центру Черкас. У пішій доступності − магазин, дитячий садок, школа, пошта, амбулаторія та сільська рада.

dk

Голов’ятинський Будинок культури. Фото: http://beket.com.ua

Ольга з гордістю відзначає, що кілька років тому Голов’ятине було визнано кращим селом у Смілянському районі.

zupinka

Фото: http://beket.com.ua

«Будинок можу здати в оренду за символічну плату 800 грн на місяць», − каже господиня. На всі питання Ольга готова відповісти по телефону 068 494 6203 або в електронній переписці.

Адреса для листування: s[email protected]

Як  дістатися.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.