ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Представники хімічної промисловості Донбасу представлять свою продукцію на «Схід-Експо-2017»

10.09.2017

Хімічна промисловість є однією з найважливіших базових галузей сучасної економіки України. Її продукція налічує близько 70 тисяч найменувань і широко використовується для виробництва товарів та послуг.

Сьогодні особливо інтенсивно на Донбасі розвиваються підприємства хімічної промисловості, що виробляють добрива, технічні гази, а також побутову хімію.

Компанія ТОВ «АЗОВТЕХГАЗ» з міста Маріуполь (Донецька область) є надійним постачальником технічних газів, газових сумішей і газозварювального обладнання.

azovtehgaz3

azovtehgaz1

Продукція підприємства сертифікована і відповідає сучасним стандартам якості. Сфера діяльності охоплює зокрема такі технічні гази, як кисень, вуглекислота, аргон, азот і ацетилен.

azovtehgaz4

Підприємство «Донпромсервіс» із Краматорська (Донецька область) займається оптовою торгівлею добрив. Компанія 18 років виробляє нові види органічних і комплексних органо-мінеральних добрив «Органік», а також сумішей на їх основі.

organic2

«Органік» – високоефективні екологічно чисті добрива, які мають збалансоване співвідношення мінеральних та мікроелементних компонентів, сприяють збільшенню зростання і розвитку різних культур, в тому числі багаторічних та однорічних трав.

organik3

Це добриво підходить для широкого застосування в різних грунтово-кліматичних зонах України та за її межами, а також в сільськогосподарському виробництві і при облаштуванні парків, скверів та алей.

organik1

ТОВ «НОВОФЕРТ» зі Сєвєродонецька займається виготовленням розчинних добрив. Підприємство стало першим в Україні виробником водорозчинних добрив NРК з мікроелементами в хелатній формі.

novofert2

Понад 300 різних формул ідеально підходять для підгодівлі зернових, садових і польових культур, овочів, ягід тощо. Добрива повністю розчиняються у воді та сумісні з більшістю пестицидів. Компанія має сучасне технологічне обладнання, програмне забезпечення, а також широкий спектр препаратів. Саме тому продукція користується попитом у багатьох країнах світу.

novofert1

Із цими та іншими бізнесами можна буде познайомитися завдяки Програмі розвитку ООН в Україні та виставці бізнесів з Донбасу «Схід-Експо-2017». Захід відбудеться 12-13 вересня за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, в приміщенні Торгово-промислової палати України.

Подробиці на сайті: east-expo.com.ua.

Досвід тих, хто всупереч усьому домігся успіху, надихає! «Полілог» став інформаційним партнером проекту ПРООН «Схід-Експо-2017» з підтримки підприємців із Донбасу. Ми продовжуємо серію публікацій про учасників проекту, які зовсім скоро представлять свої досягнення на масштабній бізнес-виставці у столиці.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.