ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

У Краматорську відбудеться форум для ВПО

08.11.2017

Форум проекту USAID “Економічні можливості постраждалим від конфлікту” спрямований на розширення економічних можливостей переселенців

і представників місцевих громад шляхом створення робочих місць і підтримки мікро-бізнесу.

Як повідомляють організатори, до участі в заході запрошені представники органів влади, громадських організацій, галузевих і регіональних бізнес-об’єднань, міжнародних організацій та підприємців.

Проект тільки починає працювати в Донецькій та Луганській областях, тому на форумі відбудеться його презентація, а також обговорення результатів аналізу тенденцій, проблем і можливостей в сфері ведення бізнесу.

Оголошено конкурс грантів проекту для місцевого бізнесу, готового розширюватися і створювати нові робочі місця для осіб, постраждалих від конфлікту – ВПО, демобілізованих військовослужбовців та людей з інвалідністю.

Крім того, буде надана інформація про можливості участі в курсах проекту з розвитку бізнес-навичок і програму малих грантів на відкриття власної справи.

Форум відбудеться 14 листопада.

Деталі за телефоном 050 642 64 66

Як раніше повідомляв «Полілог», у Харкові стартують постійні діалогові зустрічі для налагодження взаєморозуміння між ВПО, громадами та місцевою владою.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.