ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Безкоштовний тренінг з розвитку бізнес-навичок

25.01.2018

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) оголошує набір на безкоштовний тренінговий курс з розвитку бізнес-навичок у Луганській області

Мета навчання – сприяння розвитку самозайнятості та малого бізнесу.

Взяти участь в конкурсі можуть внутрішньо переміщені особи, демобілізовані військовослужбовці, а також члени їх родин, які мешкають на території Луганщини та досягли 18 років. Стати учасниками конкурсу можуть як зареєстровані, так і незареєстровані підприємці, а також бізнесмени, які хочуть перенести свої підприємства з окупованих територій.

Тренінговий курс складається з десяти модулів і триватиме півтора місяці. Орієнтовний старт занять – березень 2018 р.

Слухачі курсу дізнаються про методи залучення клієнтів, методи просування товарів, техніки продажів, правове забезпечення бізнесу, а також багато іншого.

Всі учасники тренінгової програми зможуть взяти участь в конкурсі міні-грантів та отримати 38 тис. грн. на реалізацію своєї бізнес-ідеї. Крім того, слухачі курсу отримають безкоштовні юридичні консультації з питань започаткування та ведення бізнесу в Центрі підтримки мікробізнесу і самозайнятості.

Для участі необхідна реєстрація.

Дедлайн – 17 лютого 2018 р.

Деталі: 098 002 99 88

Як раніше повідомляв «Полілог», посольство Німеччини запрошує громадські організації поборотися за фінансову підтримку для реалізації мікропроектів, спрямованих на поліпшення основних потреб бідних та вразливих верств населення.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.