ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Грант на втілення бізнес-ідей

16.03.2018

Громадська спілка «Донбас» анонсує попередній відбір учасників для реалізації проекту МОМ «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб і громад, що постраждали від конфлікту в Україні»

До участі в проекті запрошуються ВПО з Донбасу й Криму, які мешкають у Києві та Київській області, а також місцеве населення соціально вразливих категорій віком від 18 до 60 років.

В рамках програми учасники зможуть взяти участь у конкурсі грантів для самозайнятості та мікропідприємництва. Розмір фінансової допомоги для самозайнятості становить до 650 євро, для мікропідприємництва – до 2500 євро.

У напрямку «Самозайнятість» не допускається участь заявників, які раніше отримували грант від Міжнародної організації з міграції, або інших донорів. Окрім того, не зможуть поборотися за кошти для реалізації бізнес-ідеї особи, які раніше брали участь у тренінгах МОМ, але грант не отримали.

У напрямку «Мікропідприємництво» заявники мають бути зареєстровані як ФОП не пізніш 01.01.2017 р., мати діючий бізнес, а також здійснювати комерційну діяльність не вдома.

Для участі в проекті необхідно звернутися до офісу ГС «Донбас» і разом з консультантом заповнити анкету. Окрім того – надати копії паспорта, ІПН та довідки переселенця.

Деталі: 095 890 57 03

Як раніше повідомляв «Полілог», Данська Рада у справах біженців почала нову програму, спрямовану на підтримку ВПО й осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання грантів на перенавчання.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.