ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

На Херсонщині переселенцям пропонують 2500 євро на бізнес

23.03.2018

У Херсонській області проводиться реєстрація на участь у новому проекті від Міжнародної організації з міграції (МОМ) з підтримки самозайнятості та мікропідприємництва

Грантовий проект «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні» спрямований, перш за все, на переселенців, які шукають шляхи для початку своєї справи, а також для представників місцевих громад та демобілізованих учасників АТО.

До участі в конкурсі запрошуються як зареєстровані діючі підприємці, так і люди, які тільки розмірковують над заснуванням бізнесу. Пріоритет надаватиметься переселенцям, жінкам, ветеранам військового конфлікту на сході України.

У тренінгах за напрямом «Самозайнятість» можуть брати участь особи, які в минулому не отримували грантів від МОМ або інших донорів, вже почали або готуються розпочати власну справу. Успішний захисті бізнес-плану гарантує заявникам грант розміром до 650 євро.

На тренінги з мікропідприємництва запрошуються особи, які мають досвід офіційно зареєстрованої підприємницької діяльності, активний діючий бізнес та претендують на отримання гранту для розширення бізнесу. Розмір гранту становить до 2500 євро.

Деталі: 050 707 46 84; 068 203 01 92; 066 208 44 93

Як раніше повідомляв «Полілог», проект «Економічні можливості постраждалим від конфлікту» провів конкурс малих грантів для створення або перенесення бізнесу для осіб, які постраждали від конфлікту.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.