ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

У Покровську протезисти проведуть безкоштовний прийом

09.01.2018

У Покровську (Донецька обл.) виїзна медико-технічна бригада «Центру протезно-ортопедичної реабілітації інвалідів» із Запоріжжя проведе безкоштовний прийом для людей з інвалідністю

Бригада проведе прийом усіх, хто потребує протезів верхніх і нижніх кінцівок, ортезів, корсетів, ортопедичного взуття, взуття на протези та устілок.

На прийом також запрошуються діти з інвалідністю до 18 років, які не мають статусу дитини з інвалідністю та потребують корсетів (лікування сколіозу), ортезів шарнірних, тутор, ортопедичних устілок.

Всі вироби видаються безкоштовно.

Для отримання протезу необхідно надати оригінал направлення з Управління соціального захисту населення, паспорт, ІПН, індивідуальну програму реабілітації або висновок ЛКК.

На дітей необхідно пред’явити оригінал направлення з Управління соціального захисту населення, паспорт одного з батьків або опікуна, ІПН дитини, індивідуальну програму реабілітації або висновок ЛКК.

Прийом проводитиметься в Управлінні праці та соціального захисту населення (УПСЗН) Покровської райдержадміністрації за адресою: вул. Торгова, 11, кімн. 4.

Деталі: 099 762 64 42.

Чому уряд не бажає визнавати скалічених в зоні АТО мирних українців інвалідами війни, дивіться у випуску «Заручники мирного часу» соціального ток-шоу «Полілог».

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.