ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Учасники АТО та члени їх родин можуть безкоштовно оселитися в хостелах Львова

13.08.2018

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запрошує атовців скористатися можливістю безкоштовного тимчасового поселення у хостелах Львова

Як повідомляє організація, починаючи з грудня 2016 року, такою послугою вже скористалися 110 учасників АТО та членів їх родин з різних регіонів країни.

Програма дає можливість ветеранам, які приїхали до Львова, щоб пройти медичне обстеження, або провідати могили побратимів, безкоштовно оселитися в одному з хостелів.

Також такою послугою можуть скористатися члени сімей загиблих й постраждалих учасників АТО, які приїхали до Львова, щоб доглядати за родичем під час лікування, або реабілітації. Усі витрати, пов’язані з оплатою проживання, бере на себе міський бюджет.

Окрім того, безкоштовним проживанням можуть скористатися й діти учасників бойових дій, які приїхали до Львова організованою групою для гостьового візиту.

Щоб безкоштовно оселитися у Львові, необхідно попередньо звернутися до місцевого центру надання послуг учасникам бойових дій особисто, або телефоном.

Для тимчасового проживання необхідно подати заяву. Разом з нею потрібно надати копії паспорта, посвідчення УБД, або посвідчення члена сім’ї загиблого, копію направлення до медичного закладу, який підтверджує перебування учасника АТО на лікуванні або реабілітації.

Безкоштовно заселитися в хостели можна, за необхідності, на необмежений термін.

Центр надання послуг учасникам АТО знаходиться за адресою: Львів, вул. Пекарська, 41.

Деталі: 067 962 83 25; 063 434 65 46; 050 788 72 38

Як раніше повідомляв «Полілог», у Києві пройшов перший етап «Ліги ветеранів» з каякінгу, участь в якому взяли ветерани війни на сході країни.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.