ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Жителів прифронтових районів навчать відстоювати свої права під час АТО

12.10.2016

Благодійний фонд «Восток-ЅОЅ» і Гельсінський Фонд з Прав Людини (м. Варшава) у партнерстві з Освітнім Будинком прав людини (м. Чернігів) 14-18 жовтня у Сєвєродонецьку проводять семінар «Права людини та активізація місцевих громад», куди запрошують жителів прифронтових територій Луганщини. Захід відбудеться за підтримки Польсько-Американського Фонду Свободи програми RITA-Перетворення в регіоні.

За інформацією сайту громадянської ініціативи «Восток-ЅОЅ», при відборі учасників пріоритет надаватиметься жителям міст Щастя, Золоте та смт. Станиця Луганська.

«Учасники зможуть підвищити свої знання в галузі прав людини, демократичної правової держави, основ громадського та інституціонального самоврядування. В ході семінарів учасники розглянуть можливі дії для захисту суспільних інтересів, нормативні акти, специфіку процедур і кращі практики правового захисту у зоні АТО», – йдеться у повідомленні.

Своїм досвідом приїдуть поділитися експерти з Польщі, які розкажуть про взаємодію громадських ініціатив, організацій, а також різних спільнот з органами місцевої влади для вирішення локальних проблем і захисту прав людини в умовах збройного конфлікту.

Раніше базові тренінги вже відбулися у Щасті, Золотому і Станиці Луганській. Новий семінар передбачає більш детальне вивчення перелічених питань та групову роботу з планування конкретних дій, які допоможуть здійснити організатори заходу.

Записатися на семінар можна за телефоном +38 099 078 46 66.

Учасникам із інших міст компенсують витрати на проїзд та проживання у Сєвєродонецьку.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.