ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Грант МОМ для приймаючих громад

Червень 9, 2017

Міжнародна організація з міграції (МОМ) за підтримки уряду Японії оголошує конкурс грантів для громад Донецької та Луганської областей

Мета – залучити місцеве населення, переселенців, людей з особливими потребами до участі в соціальних заходах, спрямованих на згуртування громади, інтеграцію ВПО в приймаючі громади.

Участь у конкурсі можуть взяти мешканці Волноваського, Мангуського, Слов’янського, Добропільського, Лиманського районів Донецької області, а також міст Мирноград, Курахово та Торецьк. Окрім того, поборотися за грант пропонують представникам Попаснянського, Білокуракинського, Сватівського, Кремінського районів Луганщини, жителям міст Привілля та Новодружеськ.

За умовами конкурсу, взяти участь у програмі можуть громади, в яких кількість переселенців становить не менше 10% від загальної кількості населення, але не менше 150 офіційно зареєстрованих ВПО. Крім того, повинна бути ініціативна група в кількості 15 чоловік, в яку входили б переселенці, національні меншини, а також люди з особливими потребами.

Обов’язковою умовою участі в проекті є наявність ідеї та бажання проводити заходи, які могли б згуртувати суспільство й інтегрувати в нього переселенців, а також потреба у відновленні об’єкта соціальної інфраструктури.

Для участі необхідно заповнити анкету, яка доступна на сайті МОМ та надіслати її підписану і відскановану копію на [email protected]

Кінцевий термін подачі анкети: 19 червня 2017 р.

Після закінчення конкурсу МОМ обере громади для проведення оціночного візиту. Відібраних кандидатів очікує участь у тренінгах з розвитку громади, а також розробка планів заходів соціальної згуртованості.

Максимальний розмір гранту на відновлення об’єкта соціальної інфраструктури становить 35 тис. доларів. Розмір гранту для кожного об’єкта визначатиметься комісією МОМ.

Деталі на сайті МОМ.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.