ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Грант для роботодавців, які створюють робочі місця переселенцям

Березень 30, 2017

Благодійний фонд «Карітас України» запускає проект для роботодавців, покликаний заохочувати створення нових робочих місць для переселенців

. Завдяки проекту, роботодавці зможуть виділити на створення кожного робочого місця до 30 тисяч гривень, при цьому місць може бути не більше п’яти.

До участі допускаються комерційні підприємства будь-якої організаційно-правової форми (крім державних, комунальних і неприбуткових організацій), а також фізичні особи-підприємці Харківської, Полтавської, Сумської та Запорізької областей.

Для участі в проекті заявник може мати готових кандидатів серед ВПО на створюване робоче місце або знайти їх протягом 1 місяця після отримання позитивного рішення. При необхідності фонд «Карітас України» може надати допомогу в пошуку кандидатів серед переселенців.

Для того, щоб подати заявку на отримання гранту, необхідно:

– скачати і заповнити форму заявки по посиланням ;
– роздрукувати і завірити заповнену заявку підписом і печаткою (якщо підприємство працює з печаткою);
– відсканувати підписану заявку;
– заповнити онлайн-форму по посиланням , в якій прикріпити відскановану заявку у відповідному полі.

Після відправки заявка буде розглянута фондом «Карітас України». У разі проходження відбору співробітник фонду зв’яжеться з заявником для призначення дати інтерв’ю. Задати питання з приводу конкурсу можна по телефону +38 050 309 67 06 (Людмила).

Крайній термін подачі заявок: 30 квітня 2017 року.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.