ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Конкурс малих грантів UNICEF

15.02.2017

Громадська організація «Фонд розвитку суспільства» запрошує молодіжні організації та об’єднання до участі у програмі малих грантів від Міжнародного дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), спрямованого на підтримку громадської активності молоді.

В рамках програми будуть виділені кошти для реалізації проектів, спрямованих на творчий розвиток, популяризацію етичних і культурних цінностей та пропаганду спорту серед молоді. Окремий пріоритет також приділяється питанням збереження природи та екологічного виховання, розвитку молодіжного волонтерства та інші види діяльності, спрямовані на залучення молоді до вирішення суспільних проблем. У програмі можуть брати участь як існуючі молодіжні організації та об’єднання, так і ініціативні групи.

Кращі проекти отримають фінансування для оплати необхідних витратних матеріалів в сумі до 20 тисяч гривень; загальний бюджет конкурсу – 350000 грн.

Бажаючі взяти участь у програмі організації повинні заповнити бланк заяви за посиланням. Варто враховувати, що крайній термін подачі заповнення заявок – 16 лютого, відправити отриману від організаторів та заповнену заявку разом з балансом необхідно до 19 лютого. Перший етап прийому заявок триватиме до 19 лютого, другий – до 16 квітня.

Вимоги для отримання фінансування:

– гранти не призначені для покриття поточних або минулих витрат заявника;
– грантова діяльність повинна початися протягом 10 днів після отримання листа з підтвердженням і завершитися в строк, достатній для публікації підсумкового звіту;
– обмежень по кількості заявок від однієї організації-заявника немає, проте грант буде виділений лише для одного проекту.

Особливий пріоритет при розгляді заявок буде відданий проектам, відповідним наступним критеріям:

– актуальність розв’язуваної проектом проблеми, відповідність цілям і пріоритетам конкурсу;
– оригінальність підходу для вирішення обраної проблеми;
– ефективне та раціональне використання ресурсів проекту;
– залучення до роботи над проектом інших людей.

До участі в проекті допускаються команди з віком учасником від 10 до 24 років проживають на території Луганської та Донецької областей в наступних містах: Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також в Костянтинівському, Торецькому, Бахмутському районі, Авдіївському та Ясинуватському районах.

Контактна інформація:

Координатор: Ломакіна Юлія
Телефон: +38 050 501 19 67

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.