ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

На Одещині пропонують допомогу у створенні та розвитку бізнесу

Квітень 13, 2017

Благодійний фонд «Карітас Одеса» кличе внутрішньо переміщених осіб із Одеси, Білгород-Дністровського, а також Ізмаїла взяти участь у проекті «Тривалий економічний підйом для миру».

За словами ініціаторів, основна мета програми – допомогти переселенцям і місцевому населенню розпочати власну справу, поліпшити рівень свого життя.

В рамках проекту заплановано проведення 7 бізнес-інкубаторів (тренінги для підприємців-початківців) та 7 бізнес-акселераторів (навчальна програма для тих, хто хоче розвивати існуючий бізнес).

Кандидатів, які пройшли відбір, навчать створювати бізнес-план, розкажуть про правові аспекти бізнесу, бухгалтерський облік, торгівлю через Інтернет та управління персоналом.

Після навчання відбудеться захист бізнес-планів. Кращі проекти, визначені рішенням незалежної комісії, отримають фінансування на реалізацію. Підприємці-початківці можуть претендувати на суму до 30 тис. грн. для відкриття бізнесу. Бізнесмени зі стажем мають можливість отримати до 80 тис грн. для розвитку власної справи.

Очікується, що перша програма бізнес-інкубатора відбудеться вже в травні, а бізнес-акселератора – у вересні поточного року.

Як повідомляється, участь у проекті можуть взяти переселенці, а також місцеве населення віком від 18 до 60 років.

Бажаючі поборотися за грант для створення бізнесу, повинні заповнити анкету за посиланням.

Підприємцям, які хочуть розширюватися, потрібно заповнити онлайн-форму тут.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.