ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

ТОП-5 свіжих можливостей

Червень 14, 2017

«Полілог» традиційно зібрав актуальні можливості для переселенців, які не мислять себе без самовдосконалення. У нашій добірці свіжі тренінги та освітні програми найближчого часу

1) Зустріч «Вирости крізь травму»

Центр зайнятості вільних людей анонсує зустріч з директором міжнародного інституту Bodynamic International, засновницею реабілітаційних програм для військових, біженців та інших груп людей, які пройшли через складні життєві обставини, Дітті Марчер.

Експерт глибоко досліджувала питання посттравматичного стресового розладу. Спостерігаючи за проявами глибокої травмованості особистості як результату складних життєвих обставин, Дітті змогла знайти відповідь на питання чому одні люди більш уразливі і страждають від посттравматичних розладів, а іншим вдається прорости крізь біль і страждання й стати сильнішими.

Участь безкоштовна. Необхідна реєстрація.

Зустріч відбудеться 19 червня 2017 року о 15:00 за адресою: м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 18.

Деталі: 096 268 65 25

2) Тренінг з фандрайзингу в Києві

З 21 по 23 червня в Києві відбудеться освітньо-інформаційний тренінг «Основи фінансового планування. Фандрайзинг. Можливості забезпечення стабільної діяльності», під час якого учасники отримають знання з написання проектів та проектного менеджменту.

Організатор заходу – Національна Асамблея людей з інвалідністю України.

Участь безкоштовна. Заповнити анкету можна за посиланням.

Деталі: 097 984 74 62

3) Тренінг з ефективного управління конфліктами в Харкові

БФ «Карітас Харків» запрошує всіх бажаючих на тренінг «Ефективне управління конфліктами», який пройде в рамках програми «Об’єднуючи людей заради розбудови миру» в Харкові 22 червня.

Як повідомляють організатори, тренінг пропонує набір навичок та чіткі покрокові стратегії для вирішення конфліктів. В процесі навчання учасники зможуть навчитися ефективно вирішувати спори і конфлікти, будувати комфортні відносини з людьми, пізнати свої сильні та слабкі сторони для вмілого їх використання.

Тренінг проводиться в інтерактивному режимі.

Необхідна реєстрація.

За результатами попереднього відбору учасників додатково повідомлять про місце і час проведення тренінгу за вказаними ними контактами.

4) Тренінг «Сила соцмереж» в Одесі

Impact Hub Odessa запрошує всіх бажаючих стати учасниками тренінгу з можливостей соціальних мереж для медійної діяльності. Тренінг буде корисним для блогерів, медіа-активістів, правозахисників і просто людей з активною громадянською позицією.

Під час навчання учасники зможуть дізнатися про особливості створення контенту для соцмереж, опанують інструменти для live-трансляцій, навчаться знімати відео та познайомляться з алгоритмами його поширення.

Участь безкоштовна. Необхідна реєстрація.

Останній день заповнення анкети – 27 червня.

Кількість місць обмежена. Відбір пройдуть лише 15 учасників.

Тренінг відбудеться 8 липня за адресою: м Одеса, вул. Грецька, 1 А.

5) Тренінги з перекваліфікації у Сєвєродонецьку

Норвезька Рада з питань біженців (NRC) в рамках програми “Продовольча безпека та життєзабезпечення” проводить тренінги для осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Потенційні учасники проекту – переселенці, багатодітні родини, сім’ї з інвалідами.

Учасники зможуть безкоштовно отримати нову професію, а також щомісячну грошову допомогу на продовольство.

Тренінги стартують з 1 липня 2017 року. Тривалість – від 3 до 6 місяців.

Для участі в програмі необхідно заповнити анкету, звернувшись до офісу громадської платформи «ХочуБуду» за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78 Б.

Деталі: 050 856 71 44

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.