ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Допомогу від папи привезуть у Першотравеньск

06.02.2018

БФ «Карітас Донецьк» запрошує переселенців незахищених категорій, які мешкають у Першотравенську, реєструватися для видачі допомоги в рамках акції «Папа для України»

8 лютого мобільна команда приїде в місто для видачі сертифікатів мережі продуктових супермаркетів, а також аптек, номіналом 2 тис. гривень кожен.

Взяти участь в акції можуть тяжкохворі, матері з дітьми до трьох років, вагітні, інваліди I-II груп, багатодітні сім’ї, безробітні, пенсіонери з мінімальною пенсією. Особи, які отримували допомогу від БФ «Карітас» упродовж останніх шести місяців, не зможуть взяти участь у програмі.

Для отримання допомоги необхідні оригінали та якісні копії паспорта, ІПН, довідки переселенця, свідоцтва про народження дітей, пенсійного посвідчення, медичні довідки та інші документи, що підтверджують соціальну вразливість.

Прийом громадян здійснюватиметься з 10:30 до 15:30 за адресою: вул. Чайковська, 1А (каплиця Різдва Пресвятої Богородиці).

Для отримання допомоги необхідна попередня реєстрація: 066 062 99 41 (з 14:00 до 17:00).

Як раніше повідомляв «Полілог», в рамках проекту «Папа для України» грецький медичний фонд «Гіппократи» надає медичні послуги потерпілому від конфлікту населенню Донеччини за допомогою мобільних клінік.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.