ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Конкурс малих грантів від БФ «Право на захист»

13.04.2018

БФ «Право на захист» оголошує конкурс малих грантів, мета якого − підтримка громадських і благодійних організацій, що працюють над вирішенням проблем ВПО та приймаючих громад.

До участі в конкурсі запрошуються зареєстровані громадські та благодійні ініціативи, котрі допомагають переселенцям у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Донецькій та Луганській областях.

Пріоритет надаватиметься проектам, спрямованим на здійснення контролю та моніторингу діяльності місцевих органів виконавчої влади у сфері дотримання прав переселенців, громадської освіти та адвокації, поліпшення адаптації ВПО у приймаючих громадах, а також іншої допомоги переселенцям.

За цими напрямками можуть бути представлені проекти, що пропонують на місцевому рівні вирішення таких питань, як забезпечення ВПО житлом, допомога в доступі до соціальних виплат і соціальний захист, відновлення прав переселенців, порушених внаслідок конфлікту.

Термін реалізації проекту: до чотирьох місяців, починаючи з 20 червня 2018 року.

Максимальна сума гранту − 60 тис. гривень.

Сума очікуваного гранту від БФ «Право на захист» не має перевищувати 90% всіх необхідних витрат, передбачених проектом. Решту 10% учасники конкурсу повинні профінансувати за рахунок коштів, залучених з інших джерел або власних коштів.

Термін подачі проектних пропозицій: з 15 квітня по 15 травня 2018 року.

Питання можна надсилати на електронну адресу [email protected]

Деталі: 044 337 1762

Як раніше повідомляв «Полілог», Донецька ОДА анонсувала прийом документів від суб’єктів малого підприємництва для участі в конкурсному відборі проекту «Український донецький куркуль».

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.