ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

В Краматорську безкоштовно консультуватимуть юристи

26.03.2018

БФ «Право на захист» запрошує переселенців на безкоштовну юридичну консультацію, яка відбудеться в Краматорську 12 квітня

На зустрічі фахівці фонду проконсультують ВПО з питань соціальних виплат, реєстрації та адресної допомоги, отримання всіх видів документів, перетину лінії розмежування, працевлаштування, доступності житла та багатьох інших питань, пов’язаних з внутрішнім переміщенням.

Зустріч відбудеться в конференц-залі Краматорського міського центру зайнятості, розташованому по вул. Рум’янцева, 4. Початок об 11:00.

Крім того, отримати безкоштовну юридичну консультацію переселенці можуть, звернувшись на гарячу лінію БФ «Право на захист». Співробітники Маріупольського офісу фонду допоможуть розібратися з оформленням соцвиплат, документів, пропусків для перетину лінії розмежування, а також проконсультують у разі руйнування житла. Телефони: 099 507 50 90, 099 612 38 81, 095 725 00 31.

Як раніше повідомляв «Полілог», Данська рада у справах біженців пропонує ВПО та людям, які постраждали від збройного конфлікту на сході країни, безкоштовно скористатися послугами юристів.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.