ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Підприємці з Донбасу покращують еко-ситуацію регіону

11.09.2017

Підприємці з Донбасу не лише розвивають промисловість регіону, а й допомагають довкіллю.

Тривалий час довкілля Донецької та Луганської областей не можна було назвати чистим. Заводи і підприємства важкої металургії істотно знижували природозберігальний фактор. Малий та середній бізнес Донбасу вирішив активно боротися з проблемами забруднення навколишнього середовища.

Допомагає озеленити Донеччину «Святогірський розплідник» зі Слов’янська. Підприємство пропонує широкий асортимент рослин для ландшафтного дизайну та займається вирощуванням ексклюзивних декоративних рослин. В асортименті компанії представлені як декоративно-листяні й хвойні дерева, так і щеплені штамбові і злакові культури.

2

Розплідник унікальний тим, що для вирощування рослин використовуються технологія закритої кореневої системи. Це нове слово у сфері садового дизайну, котре нині активно застосовують у Європі. У подібних технологій чималі переваги: рослини розвивають імунітет до хвороб, при пересадці в грунт не пошкоджується коренева система і не сповільнюється зростання. В результаті посадка подібних рослин не залежить від сезону і сприяє спрощенню транспортування. Продукція «Святогірського розплідника» ідеально підходить для всіх, хто бажає прикрасити свою ділянку і зробити свій внесок у покращення екологічної ситуації регіону.

1

Втілює ландшафтні мрії у реальність і садовий центр «Олександрівський» із села Олександрівка (Донецька область). Підприємство спеціалізується на вирощуванні рослин для декоративного озеленення.

4

З широкого асортименту якісних посадкових матеріалів та квіткових композицій кожен зможе вибрати ідеальні для своєї ділянки. Досвідчені дендрологи та ландшафтні дизайнери з радістю виконають роботи з озеленення та благоустрою території, а також із монтажу систем автоматичного поливу, посадки рослин та створення квітників.

5

ТОВ «Водні екосистеми» з міста Краматорськ (Донецька область) понад 15 років успішно впроваджує сучасні технології очищення води.

voda4

Підприємство спеціалізується на способах очищення води та утилізації стоків для промислових заводів і виробництв.

voda1

 

«Водні екосистеми» пропонують якісну розробку та впровадження проектів систем водопідготовки, модернізації обладнання для очищення води і каналізації.

voda2

Фахівці компанії здійснюють гарантійне та сервісне обслуговування обладнання, що постачається, а також пусконалагоджувальні роботи та шеф-монтаж. Протягом останніх 10 років «Водні екосистеми» займаються очищенням стічних вод, що сприяє поліпшенню екологічної ситуації в регіоні.

Із цими та іншими компаніями можна буде познайомитися на виставці малого і середнього бізнесу підприємців Донецької та Луганської областей «Схід-Експо-2017». Захід відбудеться 12-13 вересня за адресою: вул. Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова палата України. Вхід вільний!

Подробиці на сайті east-expo.com.ua.

Досвід тих, хто всупереч усьому домігся успіху, надихає! «Полілог» став інформаційним партнером проекту ПРООН «Схід-Експо-2017» з підтримки підприємців Донбасу. Ми продовжуємо серію публікацій про учасників проекту, які зовсім скоро представлять свої досягнення на масштабній бізнес-виставці у столиці.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.