ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Молодь Донбасу кличуть на бізнес-зустріч з менеджерами провідних українських компаній

02.07.2018

24 липня у Маріуполі в рамках ініціативи «Український пакт заради молоді-2020» відбудеться форум «Бізнес-молодь: ефект WOW від співпраці»

Форум об’єднає молодь Донеччини та представників провідних компаній України для посилення діалогу між молодими мешканцями регіону та роботодавцями.

До участі у форумі запрошують молодь віком від 18 до 25 років, яка бажає дізнатися про актуальні кар’єрні можливості, отримати практичні рекомендації з побудови кар’єри, розвинути свої навички, а також взяти участь у розробці WOW-ідей для кар’єрного розвитку.

Для участі необхідна реєстрація. Дедлайн – 18 липня.

Кількість місць обмежена. На основі заповненої реєстраційної форми організатори відберуть найактивніших та найвмотивованіших представників молоді Донбасу.

Участь у заході безкоштовна. Для учасників з інших населених пунктів Донецької області організатори відшкодовують витрати на проїзд до Маріуполя.

Деталі: 044 292 02 48

Як раніше повідомляв «Полілог», 10-13 липня Міжнародна молодіжна організація AIESEC проводить Ideas Week для тих, хто шукає знання й підтримку для запуску та розвитку своєї ідеї.

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.