ГОВОРИ. СЛУХАЙ. ДІЙ.

Читати статтю російською
0

Ліки від Папи для київських ВПО

15.11.2017

РО «Релігійна місія «Карітас-Спес-Харків» надає переселенцям, які мешкають у столиці, благодійну допомогу у вигляді медикаментів

Як повідомляє організація, допомога виділяється в рамках проекту «Папа для України».

Надаються будь-які медикаменти за рецептами районних лікарів, які відповідним чином сертифіковані в Україні. Ліки видаються на суму 800-1000 грн.

Допомогу можуть отримати всі члени сім’ї при наявності необхідних документів.

У Києві для реалізації проекту закріплюється «Аптека доброго дня» за адресою вул. Червоноармійська, 66 (з 9:00 до 18:00 щодня, звертатися до завідувача)

Аптека приймає від ВПО пакет документів: заяву встановленого зразка, копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, копію довідки переселенця, рецепт від лікаря будь-якого формату (головне – дані пацієнта, рекомендовані ліки та печатка установи), копії інших документів (пенсійне посвідчення, посвідчення інваліда, довідка по безробіттю і т.і.)

Після отримання документів і списку необхідних ліків, аптека формує замовлення і погоджує терміни видачі препаратів. Після того аптека здійснює видачу медикаментів та підписує акт прийому-передачі ліків.

Оскільки після отримання допомоги Технічний комітет Ватикану вибірково перевіряє бенефеціарів, необхідна реєстрація.

Термін реалізації проекту – до 15 грудня 2017 року.

Як раніше повідомляв «Полілог», БФ «Карітас Донецьк» оголосив реєстрацію на придбання необхідних для зимування речей (одяг, обладнання, сировина для обігріву).

Поділіться своїми думками

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.